Komplett helhetslösning inom

redovisning & bokföring!

Grundpaket

Från 1 500 kr

Med hjälp av vår erfarenhet inom redovisning & bokföring för etablerade eller nystartade företag har vi kunnat ta fram ett färdigt paket med de tjänster som vi vet de allra flesta brukar vilja ha hjälp med. Vill du utöka ditt grundpaket kan du lägga till separata tilläggstjänster.

Tilläggstjänster Offert

Vi hjälper dig med bokföring och redivisning.

Så du kan fokusera på verksamheten.

Med dagens teknik är plats inte längre ett hinder. Vi använder oss av Björn Lundéns helhetslösning för att erbjuda våra tjänster helt digitalt. Mer information om appen och hur den används.

Kontakta oss

Bokföring & redovisning i Hudiksvall eller digitalt!

Högst personlig service och kvalitativa tjänster.

Vi står redo för att bistå med vår expertis till ert företag. Lämna över allt vad bokföring och redovisning innebär, vi ser till att ni får ordning på ekonomin och ger er tid över till att fokusera på verksamheten.

De flesta uppdragen utför vi på vårt egna kontor, men det förekommer också att vi åker ut och genomför uppdrag på plats hos kund. Vi finns i Hudiksvall, men arbetar även med företag i andra orter som Bollnäs, Söderhamn och Ljusdal med omnejd. Med dagens teknik kan vi utföra det mesta från vårt kontor, vilket betyder att avstånd inte spelar någon större roll.